Žurka na kojoj gosti pevaju: Promocija Iqos 3 u Kragujevcu (FOTO)

Ponedeljak, 15 April 2019 15:30Autor: InfoKGFoto: Janko Petković

Velika promotivna turneja Iqos 3 nastavljena je ovog vikenda u Kragujevcu. Posle promocija u Novom Sadu i Nišu, koje su privukle veliki broj posetilaca, ove subote je kompanija Filip Moris odabrala neuobičajeni prostor auto kuće Nikom za zvanično lansiranje nove generacije uređaja IQOS – IQOS 3 i IQOS 3 Multi, koji predstavljaju naredni korak u evoluciji ovog inovativnog proizvoda za zagrevanje duvana. 

Prostor auto salona prerađen je u prostor za žurku i bio je premali da primi sve goste, koji su pristizali celu noć. Za zagrevanje je bio zadužen DJ One, koji je zvucima tehno muzike i modernim melodijama naveo prisutne da plešu, a za malo „rokerskiji“ nastavak večeri bio je zaslužan Koktel balkan bend. 

Među prisutnima, bila je i "glumačka petorka" Anđelka Prpić, Jelena Gavrilović, Bojana Ordinačev, Petar Benčina i Zoran Pajić, kojima se veoma svideo koncept „zabave bez duvanskog dima“. U jednom trenutku i Jelena Gavrilović je uzela mikrofon od pevačice Koktel Balkan benda i otpevala pesmu, što je publika odlično prihvatila i zdušno je nagradila aplauzom, dok je njen kolega Zoran Pajić sve vreme snimao mobilnim telefonom. 

Fenomenalna atmosfera vladala je do kasno u noć, a posetioci su razišli sa nepodeljenim utiskom da je to bila jedna od najboljih žurki ovog vikenda u Kragujevcu.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije