SportFoto: FK Šumadija 1903 - Arhiva

Bez golova na meču "Šumadije 1903" i "Budućnosti"

Autor: InfoKG
11:00 | Sreda, 15 11 2023

Fudbaleri “Šumadije 1903” odigrali su nerešeno utakmicu 13. kola Šumadijsko-raške zone, protiv ekipe “Budućnosti”, bez golova.  

Nije uspela Šumadija da pobedom zatvori polusezonu pred svojim navijačima. Imali su Šumadinci terensku inicijativu tokom čitave utakmice, vidljivu želju i borbenost, a od 80. minuta i igrača više posle isključenja Slobodana Andrića igrača “Budućnosti”. 

Ni to nije pomoglo da se savlada dobro organizovana odbrana gostiju iz Konareva koji su ispred svog golmana postavili, ispostaviće se, neprobojni bedem, a svoju šansu za postizanje pogotka tražili su iz kontranapada.

Sa takvom postavkom na terenu teško je bilo doći do izgledne prilike za postizanje pogotka i pored dobre igre i terenske inicijative koju Šumadinci nisu uspeli da materijalizuju.

Ni ovog puta “Šumadija 1903” nije igrala u kompletnom sastavu zbog povreda koje ove sezone ne zaobilaze igrački kadar. Ni ova utakmica nije izuzetak, pa će “Šumadija” na gostovanje Mokroj gori, koja se igra u nedelju, biti oslabljena neigranjem štopera Milana Ilića koji je zbog povrede prerano završio utakmicu protiv Budućnosti.

Očekivali smo ovakvu utakmicu i spremali se da odgovorimo na adekvatan način. Falilo nam je malo više sreće i koncentracije u završnici napada tako da nažalost, nismo uspeli da ostvarimo cilj, a to je pobeda protiv defanzivno vrlo dobro organizovane ekipe Budućnosti. U nedelju nas čeka teška utakmica protiv Mokre gore i bez obzira na probleme sa povredama koje nas prate tokom cele sezone očekujem da na Bubanj donesemo sva tri boda i trijumfom završimo jesenji deo prvenstva”, zaključio je šef stručnog štaba FK “Šumadija 1903”, Aleksandar Dedeić.