SportFoto: FK Šumadija 1903

Egal na Bubnju: Meč “Šumadije 1903” i ekipe “Bane 1931” bez golova

Autor: InfoKG
14:30 | Utorak, 19 09 2023

Fudbaleri “Šumadije 1903“ odigrali su nerešeno, bez golova, utakmicu petog kola Šumadijsko-raške zone, sa ekipom “Bane 1931“ iz Raške.

Fudbalski klub “Šumadija 1903“ dočekala je ekipu FK “Bane 1931“ iz Raške  koja se pokazala kao jedna veoma ozbiljna ekipa sa nekolicinom prekaljenih srpskoligaških igrača. Mlada ekipa “Šumadije“, iako oslabljena neigranjem najboljeg strelca Miloša Đorđevića i kapitena Arsenija Kočanovića, može slobodno da žali za propuštenim prilikama naročito u prvom delu igre i šanse da se osvoji sva tri boda protiv direktnog konkurenta za prvo mesto u Šumadijsko-raškoj zoni.

Sama utakmica zanimljiva, borbena i napadačka po karakteru. Iako nije bilo pogodaka stotinak prisutnih gledalaca može biti zadovoljno prikazanom igrom obe ekipe. 

Iako oslabljeni, mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv fizički odlično pripremljene i kvalitetne ekipe. Uz malo sportske sreće, koja je ovoga puta izostala, mogli smo do sva tri boda i mislim da imamo za čim da žalimo na ovoj utakmici. Može da nas raduje borbena igra i spremnost naših mladih igrača, a verujem da će značiti puno i na podizanju samopouzdanja pred naredne utakmice koje nas očekuju u nastavku takmičenja“, šef stručnog štaba FK “Šumadija 1903“, Aleksandar Dedeić.

FK “Šumadija 1903“ narednu utakmicu igra predstojećeg vikenda u Vrnjačkoj banji protiv ekipe FK “Goč“.