SportFoto: FK Radnički 1923

Iskusni Andrić jača bedem pred golom kragujevačkog superligaša

Autor: InfoKG
11:00 | Četvrtak, 20 01 2022

I dok se prvotimci Radničkog 1923 pripremaju u Antaliji za nastavak prvenstvene trke, sportski sektor kluba sa “Čika Dače” neprekidno radi na daljem jačanju igračkog kadra. Ugovor sa kragujevačkim superligašem parafirao je nekadašnji defanzivac lučanske Mladosti i novosadske Vojvodine Nikola Andrić (29), koji bi svojom mirnoćom i igračkim iskustvom trebao da unese dodatnu dozu sigurnosti u zadnju liniju “crvenih”.

Drago mi je što sam postao deo jednog kluba sa velikom tradicijom i ogromnom armijom navijača iza sebe. Potrudiću se da opravdam ukazano poverenje i nadam se da ćemo svi zajedno uspeti u nameri da sačuvamo Radnički u eliti”, kratko je prokomentarisao novi član kragujevačkog kluba, koji bi uskoro trebao da se pridruži ostatku ekipe u Antaliji.

Andrić je poslednji igrački angažman imao u novosadskoj Vojvodini, sa kojom je osvojio Kup Srbije u sezoni 2020/21. Prethodno je ovaj pouzdani defanzivac tri i po sezone bio stub odbrane lučanske Mladosti, a može se pohvaliti i zavidnom internacionalnom karijerom, koju je gradio u Slovačkoj. 

Izvor: FK Radnički 1923