SportFoto: SPD Radnički

Miloš Barudžić najbolji strelac i deo idealne postave SRL

Autor: InfoKG
15:00 | Ponedeljak, 27 05 2024

Rukometaši Radničkog su upravo završeni šampionat završili na sedmom mestu, pritom ostvarivši najbolji skor u plej autu, prikazavši najbolji i najdopadljiviji rukomet. Svi igrači su dali svoj puni doprinos, no uloga prve violine i rukometaša koji je ove sezone zablistao u punom kapacitetu je zasluženo pripala biseru kragujevačkog rukometa, neuhvatljivom levom krilu i ljubimcu navijača Milošu Barudžiću. Pored uloge jednog od motora i glavnog pokretača ekipe, popularni Baki je ostvario i najveći individualni uspeh u dosadašnjoj karijeri- poneo je laskavu titulu najboljeg strelca lige sa postignutih 230 golova u 28 utakmica (8,2 prosečno po meču), a samim tim glasovima trenera je i deo idealne postave Super rukometne lige.

Na svečanosti upriličenoj nakon poslednje utakmice sezone, Barudžiću i ostalim članovima sedmorice veličanstvenih su uručena prigodna priznanja i nagrade za sve pokazano tokom prvenstva.

"Sezona 2023/2024. je bila vrlo turbulentna, puna različitih iskušenja i velikih amplituda. Na kraju svega, mogu reći da sam zadovoljan drugim delom sezone i to kako smo uspeli da ostanemo iznad različitih situacija i izguramo do kraja. Ovo je moj klub, ovo je moj grad i imam posebnu energiju na terenu u dresu Radničkog, samim tim mi je ova nagrada vrlo važna, jer potvrđuje moj trud i zalaganje tokom ove 4 godine u klubu. Zadovoljstvo je moje, ne planiram da stanem i ne razmišljam o kraju. Osim toga što sam privatno dosta obuzet poslom i obavezama, moje prvo interesovanje će zauvek ostati rukomet i sada napokon moje uživanje u igri dolazi do izražaja. Nagrada za najboljeg strelca lige i mesto u idealnoj postavi je kruna svega što mi se ove godine dogodilo na terenu i van njega, zahvalan sam na tome", izjavio je nakon dobijenog priznanja as Radničkog Miloš Barudžić.

Izvor: SPD Radnički