Sport

Nastavlja se borba za opstanak u Triglav ligi

Autor: Jovana Mladenović
15:02 | Ponedeljak, 04 01 2016

Vaterposliti Radničkog u zimskoj pauzi regionalne Triglav lige većini protivnika gledaju u leđa jer se nalaze na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda. Iz kluba zbog toga ne mogu da budu zadovoljni, ali u nastavku direktne konkurente, Zvezdu i Vojvodinu, na sreću, dočekuju u svom bazenu i nadaju se pobedama i osptanku u takmičenju.

Tim vremena za uigravanje ima do 29. januara, za kada je zakazano 11. kolo Triglav lige i dolazak beogradske Zvezde u Kragujevac.

Sa Jugoslavom Vasovićem, sportskim direktorom Radničkog, sumirali smo utiske o dosadašnjim takmičenjima u 2015. godini.

Kao jedan od značajnijih uspeha Vasović izdvaja osvajanje Kupa Srbije, mada je to kalendarski bilo u 2014. godini, ali sezona obuhvata i proteklu godinu.

Najviše je zadovoljan učinkom svih mlađih selekcija. "Izdvojio bih dva finala koja smo igrali u mlađim kategorijama i medalje koje smo osvojili u selekcijama do 19 godina, juniorskoj i kadetskoj", kaže sportski direktor Radničkog i najavljuje da će ovaj klub najviše pažnje posvetiti upravo kvalitetnom radu sa mladim igračima čije će talente razvijati i usmeravati ka tome da postanu najbolji vaterpolisti ovih prostora.