SportFoto: SPD Radnički

Odbojkaši Radničkog pobedili Vojvodinu

Autor: InfoKG
11:00 | Četvrtak, 21 12 2023

Posle dva sata velike borbe u hali Jezero Radnički je posle preokreta pobedio ekipu Vojvodine 3:2. Prvi set protekao je u ujednačenoj igri obe ekipe do osamnaestog poena, a onda je ekipa Vojvodine pojačala servis i završila set 20:25.

U drugom setu su gosti na početku napravili razliku od dva poena i taj višak držali su do samog kraja i osvojili set rezultatom 22:25. Početak trećeg seta doneo je mnogo bolju igru Radničkog koji je u jednom trenutku imao i pet poena prednosti, ipak nisu se gosti predavali i uspeli su da čak i povedu u jednom trenutku ali to je bilo nedovoljno da dobiju ovaj set 25:23.

Četvrti set doneo nam je igru na ivici nerava u kojoj smo videli i dva isključenja u obe ekipe, ovaj set ipak dobija Radnički rezultatom 25:19. A u petom setu nova drama i još jedno isključenje u ekipi Radničkog ali mnogo bolja igra pred kraj seta i pobeda od 15:10 za domaćina.

U subotu je Radnički ponovo domaćin i to ekipi Takova u 12. kolu BPŠ Superligi Srbije, utakmica se igra od 18 časova u hali Jezero.

Izvor: SPD Radnički