SportFoto: SPD Radnički

Odbojkaši Radničkog silovito na šampiona

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 19 11 2021

Odbojkaši Radničkog u utakmici osmog kola Super lige Srbije dočekuju ekipu novosadske Vojvodine. Meč je na programu sutra od 20 časova u hali Jezero.  

Odbojkaše Radničkog nakon maratonskog trijumfa nad ekipom Takova, očekuje ispit zrelosti trenutne forme, duel protiv višestrukog šampiona, ekipe novosadske Vojvodine, koju će dočekati u hali Jezero sutra od 17 časova u okviru osmog kola Super lige. Kragujevčani trenutno imaju skor 5 pobeda i 2 poraza, a pošto će konačno na parket izaći u punom sastavu, očekuju da pored dobre partije, bodovi ostanu u šumadijskoj prestonici.

Utakmicu sa Vojvodinom dočekujemo u dobrom raspoloženju nakon još jedne pobede u pet setova na neugodnom gostovanju u Milanovcu. Sigurno je da nas očekuje još jedan izuzetno težak meč protiv aktuelnog šampiona naše zemlje i učesnika lige šampiona. Ono što može da nas raduje i hrabri jeste činjenica da ćemo po prvi put ove sezone na jednom meču biti kompletni što garantuje sve veći nivo igre i rezultate. Ono što je sigurno je da ni u ovom meču neće manjkati uzbuđenja i neizvesnosti, tako da pozivam publiku da dođe i da nas u što većem broju podrži na ovom, kao i na svim narednim mečevima”, najavio je subotnji duel Ognjen Vidović.

Radnički se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova. 

Izvor: SPD Radnički