SportFoto: SPD Radnički

Odbojkašicama Radničkog tri pehara na novogodišnjem turniru u Čačku

Autor: InfoKG
14:00 | Četvrtak, 06 01 2022

Na tradicionalnom turniru u Čačku, koji je održan 04. januara u organizaciji OK Lotus, među mnogim učesnicima iz Srbije našle su se predpionirke, pionirke i kadetkinje Odbojkaškog kluba Radnički, predvođene trenerima Žarkom Perovićem, Ivanom Filipović i Srđanom Pantelićem.

Tradicionalno, svakog januara dečaci i devojčice iz svih krajeva Srbije sastaju se sa željom da na jednom ovako prestižnom turniru demonstriraju sav raskoš svog talenta. Ove godine, po prvi put odbojkašice Radničkog su učestvovale i uspele da se nađu na prva tri mesta ovog novogodišnjeg turnira. Predpionirke su zauzele drugo mesto, dok su pionirke na prvom, a kadetkinje na trećem mestu.

Igračice OK Radnički borile su se u tri kategorije, predpionirke, pionirke i kadetkinje. Pohvalio bih sve devojčice zbog velike borbe, odlične igre, ali pre svega zbog timskog rada. Po prvi put smo učesnici ovog novogodišnjeg turnira, tako da se nadam da ćemo se i sledeće godine naći među svim ovim ekipama, istakao je trener kadetkinja Radničkog, Žarko Perović.

Pored odbojkašica Radničkog našle su se ekipe iz više delova Srbije, OK Crvena zvezda, OK Srbijanka Valjevo, OK Sloboda Čačak, OK Gimnazijalac Kraljevo, OK Požega 031, OK Lotus, koja je ujedno i domaćin ovog turnira, kao i ekipa iz Zvečana.

Izvor: SPD Radnički