SportFoto: fkradnicki.com

Radnički upisao treću uzastopnu ponudu, pao Grafičar (FOTO)

Autor: InfoKG
12:00 | Ponedeljak, 14 09 2020

Fudbaleri radničkog 1923 zabeležili su treći uzastopni trijumf u Prvoj ligi Srbije, ukupno četvrti od starta sezone, i to protiv “stare mušterije”, beogradskog Grafičara – 3:1 (1:0). 

U jednoj kvalitetnoj i dinamičnoj utakmici na stadionu “Čika Dača” presudilo je iskustvo domaćeg sastava, koji je još jednom pokazao da se sa punim pravom ubraja među glavne kandidate za plasman u superligaški rang takmičenja.

Šef struke kragujevačkog prvoligaša Aleksandar Linta iznenadio je startnom postavom, koja je pretrpela određene promene u odnosu na prethodne dve utakmice. Među prvih jedanaest vratili su se mladi levi bek Mateja Dukić i ofanzivni vezista Radovan Avram, a od prvog minuta na terenu se našao i iskusni Marko Mirić. Takođe, Aleksandar Varjačić je vraćen na svoju prirodnu poziciju desnog beka, dok se borbeni Nikola Rađen preselio na klupu.

Trenutni pogled na tabelu može da raduje pristalice kragujevačkog tima, s obzirom da se Radnički 1923 sa 13 osvojenih bodova iz pet odigranih kola nalazi na samom vrhu, uz novosadski Kabel.

Narednog vikenda Kragujevčane očekuje gostovanje beogradskom IMT-u, na kome će još jednom pokušati da potvrde epitet najbolje ekipe u ligi.

Izvor/Foto: fkradnicki.com

Galerija slika