SportFoto: SPD Radnički

Šestorica igrača Radničkog na pripremama za Superfinale Svetske lige

Autor: InfoKG
11:30 | Ponedeljak, 11 07 2022

Selektor reprezentacije Srbije, Dejan Savić, pozvao je šestoricu igrača Radničkog na pripreme za Superfinale Svetske lige koje se u Strazburu održava od 22. do 27. jula.

Pored četvorice vaterpolista kragujevačkog tima koja su sa Srbijom osvojila peto mesto na minulom Svetskom prvenstvu u Budimpešti, Lazara Dobožanova, Nemanje Vica, Nikole Lukića i Marka Radulovića, na pripremama će se naći i mladi bek Luka Pljevančić, koji je ostao do poslednjeg preseka kao rezerva i Stefan Branković koji je otpao nešto ranije.

U ovoj akciji neće biti Dušana Mandića, Nikole Jakšića, Save Ranđelovića i Strahinje Rašovića koji su dobili duži odmor, kao i golmana Branislava Mitrovića koji je prema ranijem dogovoru ovog leta branio samo na Svetskom prvenstvu.

Poziv su dobili još: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Đorđe Lazić (Breša), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Gavrić Subotić (Crvena zvezda), Milan Bulajić (Valis), Ognjen Stojanović (Šabac), Petar Velkić (Ortiđa), Radomir Drašović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Vuk Milojević (Crvena zvezda).

Reprezentacija će se pripremati u Subotici, od 10. do 16. jula. 

Izvor: SPD Radnički