Sport

Vaterpolisti se pripremaju za Ligu šampiona

Autor: Branko Vukašinović
16:00 | Četvrtak, 10 09 2015

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog danas su u sklopu priprema za početak nove sezone na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“ završili trodnevni sparing sa mađarskim prvoligašem Miškolcom.

Trener Kragujevčana Uroš Stevanović rekao je da su pripreme počele pre desetak dana i da ekipa još uvek nije kompletna, jer Lazar Dobožanov i Nebojša Toholj treba da se vrate sa Svetskog prvenstva za juniore. Dodaje da nije zadovoljan formom igrača, s obzirom na to da neki igrači nisu trenirali preko leta, neki su pauzirali, pa je fizička sprema šarenolika i potrebno je više vremena za pripreme.

Komentarišući rivale u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, Stevanović je naglasio da je Solnok veliki favorit u grupi i da je već viđen u narednoj fazi. Kragujevčani će, prema njegovim rečima, tražiti pobedu u utakmici sa Budvom. Protiv domaćeg Hanovera, koji je skup nemačkih reprezentativaca i četiri crnogorska igrača, pokušaće da što skuplje prodaju kožu, jer tim neće biti kompletan, s obzirom na to da su tri nova igrača došla po isteku roka za registraciju, zaključuje trener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović.