Sređivanje grada pred zimsku sezonu (FOTO)

Utorak, 14 Novembar 2017 12:02Autor: Branko VukašinovićFoto: kragujevac.rs

Radnici javno komunalnih preduzeća “Zelenilo” i “Čistoća” obavljaju radove na nekoliko lokacija u gradu pred nastupajuću zimsku sezonu. Očistili su deo kružnog puta Desankin venac, prostor oko Tenkodroma i kod Sokolane, asfaltiraju deo ulice Vojvode Putnika, postavljaju pešačku stazu na Aerodromu i krpe udarne rupe u Bresnici. 

Radnici JKP “Zelenilo“ očistili su od samoniklog rastinja deo kružnog puta Desankin venac, a uredili su i prostor kod Sokolane. U planu je da se igralište za mali fudbal i rukomet kod Sokolane očisti od trave i presvuče. Javno komunalno preduzeće “Čistoća” je oko dečjeg igrališta kod pumpe u Erdogliji postavilo ogradu.

“Zelenilo” je prošle nedelje očistilo i prostor površine od četiri hektara oko Tenkodroma na Aerodromu, a pomoć su pružili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i zatvorenici Okružnog zatvora.

Radnici “Čistoće” postavljaju pešačku stazu u ulici Ljube Vučkovića na Aerodromu u dužini od 500 metara, dok duž Karađorđeve ulice uklanjaju betonske kugle, ranije postavlјene radi sprečavanja nepropisnog parkiranja, a umesto njih postaviće metalne stubiće. Rekonstrukcija dela ulice Vojvode Putnika, između “Ekopumpe“ i “Žitoprodukta“, danas bi trebalo da bude okončana, a u toku je i krpljenje udarnih rupa u Bresnici u ulicama Koste Abraševića i Ivana Milutinovića.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije