Info

GUŽVE ispred marketa, apoteka, banaka, pa i samouslužnih autoperionica (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Ponedeljak, 25 05 2020

Kragujevčani i danas, kao i prethodnih dana, žure da obezbede potrebne namirnice i završe sve obaveze, pre početka policijskog časa, pa su zabeležene gužve u gotovo svim naseljima na teritoriji grada. Redovi građana se formiraju ispred marketa, apoteka, mesara, banaka, pošti, a zanimljivo je i da se čeka na red i ispred samouslužnih autoperionica. 

Ono što se može zaključiti jeste da veliki broj građana poštuje preporuke i donete mere Vlade Republike Srbije u cilju sprečavanja širenja Korona virusa. 

Iako su gužve ispred marketa, apoteka, mesara, banaka, pošti, pa i ispred samouslužnih autoperionica, građani čekaj na red na određenoj udaljenosti. Pored toga, pojedini nose zaštite maske i rukavice, dok neki ne, što je svakako stvar ličnog izbora ili zbog toga što vlada velika potražnja za istim, pa građani ne stignu da ih pazare.  

Možda se mogu očekivati još veće gužve narednih dana, ukoliko vrh države donese odluku o uvođenju dvadesetčetvoročasovnog policijskog časa, ali to svakako ostaje da vidimo, s obzirom na to da još uvek zvanično nije poznato na koji način će se to konkretno primeniti. 

U galeriji pogledajte fotografije gužvi ispred marketa, apoteka, mesara, banaka sa nekoliko lokacija u gradu.

Galerija slika