Sport

Borani bez borbe predali meč Veprovima

Autor: InfoKG
11:00 | Ponedeljak, 18 06 2018

Odložena utakmica prvog kola Prve lige Srbije, između Wild Boarsa i Bor Golden Bearsa, koja je planirana za minuli vikend u Kragujevcu, nije odigrana, jer su Borani predali meč, pa je registrovana rezultatom 35:0 u korist Veprova.

Kragujevčani su tako ligaški deo sezone završili sa maksimalnim učinkom od sedam pobeda, pa će sa prvog mesta u plej-of, gde će startovati od polufinala. 

Vajld kard runda igra se narednog vikenda, a odmah sledećeg i polufinale, u kom će Veprovi ugostiti najslabije rangirani tim koji prođe prvu rundu plej-ofa. Po svemu viđenom, to će najverovatnije biti Jagodina Black Hornetsi, a teoretski, na megdan Kragujevčanima u ovom trenutku mogli bi i Plavi zmajevi, Mamuti i Legionari.

Wild Boarsi su imali najefikasniji napad u ligaškom delu, sa 310 postignutih poena, ispred Vukova (283), Indijanaca (237) i Crnih stršljena (228), dok je odbrana bila druga u ligi sa 110 poena, iza Indijanaca (77), a ispred Vukova (125).

Od naredne sezone u eliti će se takmičiti i novosadski Wild Dogsi, koji su u finalu Druge lige Srbije nadigrali Klek Knightse sa 27:18.