SportFoto: Facebook/KŽKK Radnički 2016

Košarkašice “Radničkog 2016” spremne za nove uspehe

Autor: Branko Vukašinović
14:06 | Utorak, 09 01 2018

U Kragujevačkom ženskom košarkaškom klubu “Radnički 2016” očekuju da će i u prolećnom delu sezone Druge lige Jug B nastaviti da nižu uspehe i ostanu na vrhu tabele. Cilj im je da ostvare što bolji plasman pred početak paly-off.    

Košarkašicama “Radničkog 2016” pripala je tutila jesenjih šampionki Druge lige Jug B, pošto su prvi deo sezone završile na prvom mesu na tabeli sa 20 osvojenih bodova i to bez poraza. 

Prvi deo sezone bio je jako uspešan. Pored seniorki, i juniorke su nam bez poraza. Zacrtani cilj smo ispunili i sa dosta samopouzdanja ulazimo u drugi deo sezone”, izjavila je za InfoKG trener KŽKK “Radnički 2016”, Vesna Despotović.  

U “Radničkom 2016” kažu da su spremni za nove uspehe i nadaju se još boljim rezultatima. 

Očekivanja za nastavak su da nastavimo u istom ritmu da zadržimo kontinuitet dobrih rezultata i nastavimo borbu za vrh tabele i što bolji plasman pred početak plej-ofa. Očekuje nas jedno teško gostovanje u Pirotu i utakmica protiv ŽKK “Radničkog” te dve ekipe su uz nas najkvalitetnije ove godine. Isto tako su očekivanja da će se naša juniorska ekipa plasirati na završni turnir među 8 najboljih u Srbiji”, izjavila je trener KŽKK “Radnički 2016”, Vesna Despotović.

Nastavak takmičenja u Drugoj ligi Srbije Jug B zakazan je za 27. januar. “Radnički 2016”u prvoj utkamici u prolećnom delu prvenstva odmeriće snage u gostima sa ekipom “Paraćina”.