SportFoto: fkradnicki.com

“Radnički 1923” porazom okončao pripreme za novu sezonu u PLS

Autor: Branko Vukašinović
09:30 | Ponedeljak, 06 08 2018

Fudbaleri “Radničkog 1923” poraženi su u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak nove sezone u Prvoj ligi Srbije od “Metalca” iz Gornjeg Milanovca”, rezultatom 3:1. 

Gol za kragujevačku ekipu postigao je Milan Ilić, a u listu strelaca u “Metalcu” upisali su se Rovčanin i Savić, koji je postigao dva pogotka. 

Posle mesec dana napornog rada, FK ’Radnički 1923’ tačku na pripremni period stavio je utakmicom protiv ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca. Radnički 1923 je tako upisao prvi poraz u poslednjem meču u letnjem pripremnom periodu, od pet odigranih mečeva. Bez obzira na poraz u poslednjem pripremnom meču, fudbaleri Radničkog 1923 potpuno spremni i motivisani dočekuju početak nove sezone”, objavljeno je na sajtu “Radničkog 1923”. 

Podsetimo, “Radnički 1923” je u pripremnim utakmicama savladao ekipe “Jedinstva” iz Paraćina, “Vodojaže” i “Sloge” iz Požege, a nerešeno je odigrao sa “Šumadijom” iz Aranđelovca.

Nova sezona u Prvoj ligi Srbije počinje 11. avgusta, tada će tim trenera Darka Tešovića dočekati na stadionu “Čika Dača” od 17:30 časova ekipu užičke “Slobode”.