SportFoto: KVK Radnički

Vaterpolisti Radničkog protiv Naisa u polufinalu Kupa Srbije

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Četvrtak, 13 12 2018

Vaterpolisti Radničkog odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije sa ekipom Naisa. Meč je na programu u subotu, 22. decembra, od 19:45 časova u Zrenjaninu. 

Žrebom u Sportskom centru “Čair” u Nišu odlučeno je da u polufinalu Kupa Srbije vaterpolisti Radničkog odmere snage sa ekipom Naisa, a da drugi polufinalni par čine „Partizan“ i „Šabac“. Final four Kupa Srbije na programu je 22. i 23. decembra u Zrenjaninu, u organizaciji Vaterpolo saveza Srbije. Kragujevčani se sa Nišlijama sastaju 22. decembra od 19:45 časova, dok će “crno beli“ igrati protiv Šapčana tog dana od 21:30 časova. Finalni meč biće odigran 23. decembra od 20 časova.   

Radnički i Nais već su se sastajali ove sezone, u meču Regionalne A2 lige, krajem oktobra, a gosti su tada bili uspešniji u Nišu – 12:10. Mladi Kragujevački tim je na putu do finalnog turnira najpre nadigrao Beograd (16:11), a zatim su u četvrtfinalu napravili veliko iznenađenje, eliminisavši Crvenu zvezdu (12:10)“, navodi se u saopštenju KVK “Radnički“.

Kragujevčani će, pre odlaska na turnir, u okviru osmog kola Regionalne A2 lige ugostiti ekipu Zadra. Utakmica je na programu u subotu od 19:30 časova. U „Radničkom“ se nadaju da će na tom susretu nastaviti  niz dobrih partija i ostati na prvom mestu, kao i da će se što bolje pripremiti za borbu za trofej Kupa.