Info

Albanac iz Finske usmrtio Kragujevčane u saobraćajnoj nesreći, među njima i dete

Autor: InfoKG
09:40 | Nedelja, 04 08 2019

A. P. (42) iz Kragujevca, njegova sedamdesetpetogodišnja majka i osmogodišnji sin poginuli su juče kod skretanja za Požarevac, kada se u njihov "sitroen" zakucao "folksvagen šaran", finskih registarskih oznaka za čijim se volanom nalazio Albanac sa Kosova A. S. (45), državljanin Finske. U nesreći je teško povređen i blizanac stradalog dečaka, kome su se lekari beogradskog Urgentnog centra juče borili za život, piše Telegraf.

A. P. je sa sinovima i majkom krenuo na Srebrno jezero gde je trebalo da provedu nekoliko dana na odmoru. Deaca su živela kod svoje majke, od koje se on razveo pre nekoliko godina, a letnji raspust trebalo je da provedu kod oca.

Do stravičnog udesa je došlo u prepodnevnim satima, nešto posle 10 sati, kod mesta Mihajlovac, u blizini isključenja za Požarevac. Automobil kojim je upravljao Albanac je iz, zasad nepoznatih razloga, udario otpozadi "sitroen".

- Od siline udarca, "sitroen" se nekoliko puta prevrnuo i izleteo sa druma. Zaustavio se posle stotinak metara kraj puta - naveli su istražni organi.

U  automobilu kojim je upravljao Albanac bili su i njegova supruga i dvoje dece, a niko od njih nije povređen. 

Izvor: Telegraf/Novosti

Izvor: Telegraf/Novosti