Info

Epicentar Poslovnog Prostora i Luksuznog Stanovanja - New Point Bussines & Residence

Autor: infokg.rs
16:50 | Nedelja, 25 02 2024

Kragujevac, grad koji ne prestaje da se razvija i raste, dobija svoj novi simbol - New Point Business & Residence. Ovaj ambiciozni projekat, smešten na najpoželjnijoj lokaciji u Kragujecu, obećava da će postaviti nove standarde ne samo u stanovanju, već i u poslovnom svetu.

Savremeni Dizajn, Neograničene Mogućnosti

New Point Business & Residence izranja iz urbanog pejzaža Kragujevca kao simbol novog doba. Sa svojim elegantnim arhitektonskim dizajnom i izuzetnom pažnjom posvećenom detaljima, ovaj kompleks ne samo da obećava luksuzan životni prostor, već i pruža inovativno poslovno okruženje.

Poslovni Prostor Koji Inspiriše Uspeh

U okviru kompleksa, otvara se novi horizont poslovnog prostora. Savremeni kancelarijski prostori, opremljeni najnovijom tehnologijom i udobnim enterijerom, stvaraju idealno okruženje za produktivan rad i kreativne ideje. Nije ni čudo što se New Point Business & Residence brzo uspostavlja kao prva adresa za preduzetnike, startape i etablirane kompanije. 

Lokali u prizemlju kompleksa već sada su rezervisani za brojne delatnosti poput Banke, (kako saznajemo u pitanju je ProCredit Banka), poslastičarnice, salona italijenske keramike, cafeterije, klinike za plastičnu hirurgiju...

Proveru preostalih dostupnih lokala moguće je izvršiti pozivom na broj +38169610810 ili slanjem upita na mail ifo@newpointmatis.rs

Sinergija Poslovanja i Stanovanja

Ono što New Point čini jedinstvenim nije samo njegova elegancija i funkcionalnost, već i jedinstvena sinergija poslovnog i stambenog prostora. Stanari ovog kompleksa ne samo da imaju pristup vrhunskim stambenim jedinicama sa svim modernim pogodnostima, već i direktnu blizinu dinamične poslovne zajednice koja oživljava kompleks.

Uzbuđenje za Budućnost

Dok se New Point Business & Residence približava završetku izgradnje, uzbuđenje raste. Ovaj kompleks ne samo da obećava da će postati epicentar urbanog života u Kragujevcu, već i da će biti katalizator za novi talas inovacija i poslovnog razvoja u gradu.

Pridružite se Ovoj Jedinstvenoj Priči

Kao što grad Kragujevac evoluira, tako se i New Point Business & Residence razvija, postajući ne samo mesto za život i rad, već i simbol novog doba. Pridružite se ovoj jedinstvenoj priči i budite deo budućnosti poslovanja i stanovanja u Kragujevcu.

Za više informacija i rezervacije poslovnih prostora, posetite www.newpointmatis.rs i budite deo ove inspirativne priče.