Info

Stanovi za život, investicija u budućnost - Evo zbog čega je New Point “BEST BUY” nekretnina u Kragujevcu

Autor: infokg.rs
12:20 | Nedelja, 24 03 2024

Kada se odlučujete za kupovinu stana u izgradnji, ključno je imati poverenje u investitora koji stoji iza projekta. New Point se ističe kao pouzdan izbor, budući da iza ovog projekta stoji jedna od najvećih kompanija u zemlji, lider u proizvodnji i prodaji nameštaja, kompanija Matis. Njihovo značajno iskustvo u izgradnji evidentno je kroz brojne uspešne projekte širom zemlje, a treba pomenuti i to da paralelno sa objektom u Kragujevcu grade i jedan od najluksuznijih aparthotela, u samom centru Kopaoniku, sa 342 apartmana i 381 parking mestom.

Lokacija je od suštinskog značaja pri odabiru stana, a New Point se ističe po atraktivnoj lokaciji koja ne samo što pruža udobnost svakodnevnog života, već i obezbeđuje rast vrednosti vašeg doma u budućnosti. Infrastruktura, saobraćajne povezanosti, pristupnost, parking i blizina važnih institucija čine ovu lokaciju izuzetno poželjnom.

Kvalitet gradnje je nešto na čemu New Point ne pravi kompromise. Uvereni u vrhunski kvalitet, pozivaju sve potencijalne kupce da lično uporede kvalitet sa konkurencijom pre nego donesu finalnu odluku o kupovini.

Utrživost i lako pronalaženje zakupca čine New Point privlačnim i za investitore. Atraktivna lokacija, blizina Palate pravde, Univerziteta i Kliničkog centra čine ovu investiciju perspektivnom. Izgradnja Palate pravde u blizini kragujevačkog Univerziteta kreirala je potpuno novu lokaciju koja beleži ogromnu ekspanziju u potražnji za novim stanovima, čineći ovu lokaciju najpoželjnijom kako za one koji stan kupuju za život, tako i za investitore.

Stambeno poslovni kompleks New Point kombinuje moderno stanovanje i poslovanje na atraktivnoj lokaciji kod Palate pravde. Kombinacija savremenog dizajna, prostranih stanova i funkcionalnih poslovnih prostora čini ovaj kompleks prvom opcijom za one koji traže dom ili investicionu priliku u Kragujevcu.

Stanovi u ovom kompleksu nude prostranost, udobnost i raznovrsnost prostora po meri svakog kupca. Trosobni stanovi su dostupni po ceni već od 85.500€ + PDV, dok su četvorosobni stanovi već od 109.999€ + PDV. Ovaj kompleks pruža ne samo vrhunski kvalitet stanovanja, već i inspirativno okruženje za rad i poslovanje. Kompletni ponudu preostalih stanova možete videti OVDE.

Ako želite da budete deo ove jedinstvene priče o modernom stanovanju i poslovanju u Kragujevcu, posetite New Point by Matis prodajni salon ili registrujte interesovanje na zvaničnom web sajtu projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na +38169610810.

Budite deo zajednice zadovoljnih stanara i investitora koji su prepoznali New Point kao najbolji izbor za život i investiciju u budućnost.