Info

Da li je ovo najpoželjnija adresa u Kragujevcu?!

Autor: infokg.rs
14:05 | Nedelja, 04 06 2023

Dobrodošli u New Point by Matis - izuzetan stambeno-poslovni kompleks koji kreira nove standarde života u Kragujevcu! Ovaj fascinantni kompleks nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, tik pored novoizgrađene Palate pravde, donoseći Vam ultimativno iskustvo udobnosti, praktičnosti i luksuza.

Sa 126 stanova različitih struktura, kvadratura, spratnosti i orijentacija, New Point by Matis pruža raznolik izbor kako biste pronašli dom svojih snova. Bez obzira da li tražite prostrani penthaus sa predivnim pogledom, moderni apartman u samom centru kompleksa ili udoban porodični stan, ovaj kompleks ima sve što Vam je potrebno.

Ali New Point by Matis nije samo o stambeni prostor. Kompleks takođe sadrži 27 lokala pogodnih za različite delatnosti, pružajući Vam priliku da pokrenete sopstveni posao ili unapredite postojeći. Bilo da se radi o kafiću, restoranu, prodavnici ili kancelarijskom prostoru, ova raznovrsnost pruža neograničene mogućnosti za poslovni uspeh.

Uz to, kompleks nudi 214 parking mesta kako bi vaše vozilo uvek bilo sigurno i pristupačno. Osim toga, tu je i impresivna biznis kula sa 3.300 m2 poslovnog prostora, stvarajući idealno okruženje za poslovne ljude koji žele biti blizu svog prebivališta.

New Point by Matis je sinonim za luksuz, eleganciju i modernost. Opremljen najnovijim tehnološkim dostignućima i vrhunskim materijalima, kompleks pruža beskompromisno udoban i raskošan stil života. Pored toga, pogled koji se pruža iz kompleksa oduzima dah, pružajući Vam svakodnevnu inspiraciju.

Ne propustite priliku da najpoželjnija adresa u Kragujevcu New Point by Matis, postane Vaša adresa za život i poslovanje. Investirajte u budućnost i stvorite život kakav ste oduvek sanjali. Posetite New Point by Matis danas i otkrijte svoj novi dom i poslovni prostor na jednom mestu, registrujete interesovanje na zvaničnom sajtu projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na broj +381 69/610-810. 

*Promo