Info

Veliko interesovanje za stanove u New Pointu: Ograničena ponuda preostalih stanova

Autor: infokg.rs
11:55 | Ponedeljak, 10 06 2024

New Point kompleks, sa svojom jedinstvenom kombinacijom savremenog dizajna, funkcionalnosti i luksuza, nastavlja da privlači veliku pažnju kupaca.

"S ponosom objavljujemo da su svi jednoiposobni stanovi u okviru kompleksa već prodati. Ovo je još jedan dokaz ogromnog interesovanja za našim stanovima i poverenja koje nam kupci ukazuju." poručuju iz kompanije Matis koja stoji iza ovog projekta.

Međutim, za one koji još uvek razmatraju mogućnost useljenja u ovaj prestižni kompleks, dobra vest je da je i dalje dostupno svega nekoliko dvosobnih stanova sa XL terasom, idealnih za one koji traže dodatni prostor za uživanje na otvorenom. Ovi stanovi pružaju savršen balans između komfora unutrašnjeg prostora i užitka velikih terasa.

Takođe, za porodice koje žele više prostora, na raspolaganju su četvorosobni stanovi na jednoj vertikali, ukupno šest stanova, svaki površine 89m². Ovi stanovi su idealni za veće porodice ili one koji jednostavno žele više prostora za svoje potrebe.

I konačno, za kupce koji traže najbolji odnos cene i kvaliteta, nudimo trosobne stanove površine od 65 do 69 m² kao "best buy" opciju. Ovi stanovi nude optimalan prostor za porodice ili parove koji žele dodatnu sobu za goste, radni prostor ili dečju sobu.

Ne propustite priliku da postanete deo New Point zajednice i uživate u svim prednostima koje ovaj kompleks nudi.

Podsećamo vas da se završni radovi na izgradnji objekta privode kraju, te da je useljenje planirano za kraj ove godine.

Kontaktirajte nas što pre kako biste osigurali svoj novi dom u jednom od najatraktivnijih i najekskluzivnijih projekata u Kragujevcu. 

Za informacije o dostupnim stanovima i lokalima posetite zvaničnu web prezentaciju projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog agenta pozivom na broj: +38169610810