Info

“Dan za roditeljstvo“ u Kragujevcu: Kurs iz roditeljstva za sve buduće mame, tate, bake, tetke...

Autor: InfoKG
14:00 | Petak, 10 09 2021

Grad Kragujevac i Savetovalište Bebiron sutra na travnjaku kod Perona u centru, u periodu od 12 do 16 časova, organizuju jednodnevni kurs iz roditeljstva za sve buduće mame, tate, bake, tetke i druge članove porodice koji brinu o novom članu porodice, pod nazivom „Bebiron školica za trudnice i tate“.

Iskusni stručnjaci u svojim oblastima, ginekolog, pedijatar i patronažna sestra, tog dana govoriće o procesu trudnoće, pripremi za porođaj, ali i o dojenju, ishrani, važnosti nege i majke i bebe, vežbanju tokom i nakon trudoće, masaži beba i trudnica.

Svi zainteresovani svoje mesto u Bebironovoj školici mogu obezbediti putem mejla bebiron@savetovalistebebiron.com ili putem DM-a na Instagram nalogu Savetovališta Bebiron.

Za sve prijavljene trudnice pripremljeni su vredni poklon paketi.

Savetovalište „Bebiron“ je besplatno digitalno savetovalište za trudnice, mame i tate, koje danas broji 80 000 pratilaca. Nastalo je pre pet godina, iz potrebe da se u vreme digitalnih tehnologija, pronađe put za što lakšu komunikaciju sas vim roditeljima kojima je savet neophodan u bilo koje doba dana ili noći, svih 365 dana u godini. Tim, koji čine pedijatar, ginekolog i patronažna sestra, svakodnevno svojim stručnim savetima, pomažu roditeljima da bez straha zakorače u magičan svet roditeljstva.