InfoFoto: Printscreen - Facebook/Za Gavrilovu pobedu

Gavrilo neumorno vežba i svakim danom je sve jači (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Petak, 20 08 2021

Mali Kragujevčanin Gavrilo Đurđević, koji je pre gotovo dva i po meseca primio u Budimpešti najskuplji lek na svetu "Zolgensma", protiv spinalne mišićne atrofije, neumorno vežba i svakim danom je sve jači. Porodica Đurđević zahvaljuje svim koji su uz njih i veruju u Gavrilovu konačnu pobedu. 

Pozdrav društvo. Prošlo je nešto više od dva meseca kako je Gavrilo primio terapiju , jako lepo napreduje. Neumorno vežba i svakim danom je sve jači. Svi parametri posle doziranja su odlični ,tako da Bože zdravlja,uskoro prestaje sa korišćenjem steroida. Hvala vam što ste uz nas i što zajedno sa nama verujete u Gavrilovu konačnu pobedu. Šaljemo vam puno ljubavi!”, objavljeno je uz video snimak na Facebook stranici “Za Gavrilovu pobedu”.

Podsetimo, za Gavrilovo lečenje od početka marta se prikupljao novac i nakon tri meseca sredstva su obezbeđena i ovaj mali Kragujevčanin je od kraja maja u Mađarskoj na lečenju. Gavrilova mama, Nevena Đurđević ranije je izjavila da oporavak nakon primanja najskupljeg leka na svetu traje od 3 do 6 meseci, ali da će oni do Gavrilove pete godine dolaziti u Mađarsku, gde će se raditi kontrole.