InfoFoto: Arhiva

“Iskra” dobitnik priznanja “Firma od poverenja”

Autor: InfoKG
10:00 | Ponedeljak, 03 06 2019

Sportski centar “Iskra“ dobitnik je sertifikata “Firma od poverenja“. Reč je o priznanju koje se dodelјuje privrednicima sa dobrom reputacijom među klijentima i poslovnim saradnicima.

Sertifikacija je bazirana na inovativnom softverskom metodu uz pomoć kojeg se traga za negativnim komentarima na internetu, a koji su upućeni na adresu privrednog subjekta. S obzirom na to da Centar za istraživanje mišlјenja klijenata nije pronašao negativne komentare, Centru Iskra dodelјuje se sertifikat za odličnu reputaciju, kao i za korektnu saradnju sa klijentima i poslovnim saradnicima”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Inače, privredni subjekti, koji mogu da se pohvale sertifikatom Firma od poverenja, smatraju se firmama, koje su korektne i koje pružaju visok stepen usluga. Dodatnu ulogu u stvaranju dobrog imidža imaju i nalepnice, koje mogu da se zalepe na službeni automobil ili ulazna vrata poslovnog objekta, a osnova za izgradnju imidža svake firme sa sertifikatom je i elektronska vizitka na veb strani www.firmaodpoverenja.com.