InfoFoto: Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija

IZBORI: "Besplatni udžbenici za sve osnovce" - Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija

Autor: InfoKG
10:00 | Četvrtak, 14 12 2023

Izborna lista Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija saopštila je da u Kragujevcu za sve osnovce treba da budu besplatni udžbenici. 

Saopštenje kandidata za odbornika liste Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija Miloša Šapića u nastavku prenosimo u celosti: 

Odbijam da prihvatim činjenicu da Kragujevac zaostaje za drugim gradovima ako govorimo o tretmanu učenika u osnovnom obrazovanju. Ubeđen sam da u gradskom budžetu mora da ima dovoljno novca kako bi sva naša deca imala besplatne udžbenike. Samo na rekonstrukciju tržnice, grad je izgubio mnogo novca, koji je mogao da pokrije sve udžbenike za sve učenike u svim osnovnim školama. 
Šumadijski blok 21 zalaže se da svi naši učenici dobiju besplatne udžbenike. Pozivam sugrađane da na predstojećim izborima podrže listu br.9 Boris Kovačević Šuma-Moj svet Kragujevac!
”, navodi se u saopštenju kandidata za odbornika na listi broj 9 Boris Kovačević Šuma-Moj svet Kragujevac, Miloša Šapića. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.