InfoFoto: Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija

IZBORI: Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac: “Pionir“ treba da bude prezent sala!

Autor: InfoKG
14:00 | Četvrtak, 14 12 2023

Situacija u kojoj se nalazi sada već bivši bioskop „Pionir“ je nedopustiva, jer propada iz godine u godinu, a treba da bude prezent sala. To smatra kandidat za odbornika na listi br.9, Boris Kovačević Šuma-Moj svet Kragujevac, Dejan Otašević. 

Saopštenje kandidata za odbornika liste Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija Dejana Otaševića u nastavku prenosimo u celosti: 

Smatram da je nedopustiva situacija u kojoj se nalazi sada već bivši bioskop „Pionir“. Prostor, u strogom centru grada, propada iz godine u godinu, zaboravljen od svih.

Kragujevac, kao nekadašnja prestonica ,zaslužuje da u samom gradskom jezgru ima jednu multifunkcionalnu salu, prezent salu, i upravo je bivši bioskop „Pionir“ idealni prostor za to. 

Podizanje duha Kragujevca na nivo koji mu pripada, dužnost je svih nas. Pozivam sugrađane da 17.decembra glasaju za opciju br.9 Boris Kovačević Šuma - Moj svet Kragujevac”, navodi se u saopštenju kandidat za odbornika na listi br.9, Boris Kovačević Šuma-Moj svet Kragujevac, Dejana Otaševića. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.