InfoFoto: Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija

IZBORI: Boris Kovačević Šuma: "Tržnica je ogledalo (ne)sposobnosti odlazećeg gradonačelnika!"

Autor: InfoKG
09:30 | Utorak, 12 12 2023

Boris Kovačević Šuma, nosilac liste pod rednim brojem 9 - Moj svet Kragujevac, još jednom je, govoreći o Gradskoj tržnici, podsetio da se u izbornom programu, 3D za Kragujevac, lista koju predvodi zalaže za potpuno drugačiju kadrovsku politiku u gradu.

Gradska tržnica je pravo ogledalo nesposobnosti odlazećeg gradonačelnika i njegovih saradnika. Ukoliko bi grad vodili stručni i sposobni a ne podobni partijski poslušnici do problema, kakav je ovaj sa Tržnicom ne bi dolazilo ni u jednom delu za koje je odgovoran grad Kragujevac. Ovako zbog nečije neodgovornosti grad a u stvari svi mi plaćamo skupe penale. Svima je više nego jasno da smo novac, koji smo izgubili mogli mnogo pametnije da iskoristimo.

Ovaj spomenik kulture je druga zatvorena tržnica u Evropi, sagrađena 1929-te za godinu dana i sramota je šta se danas dešava sa njom jer stoji ruinirana već pet godina. Izgradnja Potemkinovih sela u vidu panela postavljenih oko Tržnice koji su ko zna koliko koštali samo su dodatno pokazali kako odlazeći vide rešenje problema", istakao je Kovačević..

Ono što posebno vređa Kragujevčane je činjenica da se bivša gradska administracija nije obazirala na molbe i sugestije sugrađana da se ovaj prostor uredi, ali bi zato uredno reagovala na svaku opomenu iz Beograda, čime je jasno stavila do znanja da im Kragujevac i Kragujevčani nisu na prvom mestu", istakao je Kovačević.

Boris Kovačević Šuma je na kraju pozvao sugrađane da ne dozvole da Tržnica ostane nedovršena još 4 godine, a to, kako kaže, mogu uraditi ako izađu na izbore 17. decembra i podrže listu br.9! 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.