InfoFoto: Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija

IZBORI: Boris Kovačević Šuma: “Imamo plan za rešavanje kompleksa Kneževog arsenala”

Autor: InfoKG
14:00 | Četvrtak, 07 12 2023

Nosilac liste broj 9. “Moj svet Kragujevac“, Boris Kovačević ističe da ova lista ima jasan plan za rešavanje celokupnog kompleksa Kneževog arsenala. Podseća da postoje sprovedeni međunarodni konkursi, ali i zainteresovani kako strani, tako i domaći partneri, koji su, kako tvrdi, voljni da pomognu u revitalizaciji ovog izuzetno važnog kompleksa.

Ideje, rešenja i projekti postoje i vrlo je bitno da ne pogrešimo u prvim koracima i da postavimo čvrst temelj za izgradnju celokupnog prostora, koji će biti na ponos svim budućim generacijama Kragujevčana. Podsetio je još jednom da se realizacijom obnove Kneževog arsenala rešavaju i brojni problemi građana s ove strane Lepenice. Pored infrastrukturnih rešenja, otvoriće se i nova radna mesta, te je jasno da je kompleks od izuzetnog ekonomskog značaja za grad“, naglasio je Kovačević i pozvao sve sugrađane da izađu na izbore 17. decembra, da im pruže poverenje i zaokruže na glasačkim listićima br. 9. 

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.