Info

IZBORI: "Nestručnost urušava naše nacionalno blago" - Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija

Autor: InfoKG
12:30 | Ponedeljak, 04 12 2023

"Prostor Kneževog arsenala, nacionalno blago Srbije, iz godine u godinu se urušava. Zato je neophodno da u svim oblastima, a pogotovu u ovako važnim projektima konsultujemo što više domaćih ali i stranih stručnjaka", smatraju okupljeni na listi Boris Kovačević Šuma – Moj svet Kragujevac! Šumadijski blok 21 - Crnogorska partija

Saopštenje koje potpisuje nosilac liste Boris Kovačević Šuma u nastavku prenosimo u celosti:

Predstavljajući svoj program, 3D za Kragujevac, iz liste koja se nalazi na mestu 9 Boris Kovačević Šuma - Moj svet Kragujevac naglašavaju koliko je neophodno voditi drugačiju kadrovsku politiku u gradu.

Boris Kovačević Šuma, nosilac liste, osvrnuo se na temu Kneževog arsenala kao nacionalnog blaga Srbije, koje se iz godine u godinu urušava. Govoreći o tome koliko je ovaj prostor važan za budućnost i perspektivu grada on je istakao: ”Neophodno je da u svim oblastima, a pogotovu u ovako važnim projektima konsultujemo što više domaćih ali i stranih stručnjaka”.

Podsetio je, da je u periodu dok se sa pozicije pomoćnika gradonačelnika bavio ovim prostorom, zajedno sa svojim timom angažovao celokupnu stručnu javnost iz svih lokalnih i republičkih institucija ali i brojna medjunarodna iskustva u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za kompleks Vojno-tehničkog zavoda. Upravo medjunarodna praksa pokazuje da se ovakvi kompleksi rešavaju celovito i da  je izdvajanje pojedinačnih objekata siguran put u propast. Nećemo dozvoliti da zgrada Čaurnice, koja je nacionalno dobro, bude predmet bilo čijih privatnih interesa  .Upravo zbog toga je pozvao sve sugrađane koji znaju koliko je Arsenal bitan za grad da 17. decembra izađu na izbore i glasaju za listu broj 9 Boris Kovačević Šuma - Moj svet Kragujevac - Šumadijski blok 21.

*Portal InfoKG svim učesnicima lokalnih izbora omogućio je plasiranje saopštenja u integralnoj verziji, te nismo odgovorni za sadržaj istih. Stavovi izneti u tekstu ne izražavaju nužno našu uređivačku politiku.