Info

Luksuz i Udobnost: Vaša Nova Adresa - New Point by Matis

Autor: infokg.rs
12:00 | Nedelja, 26 11 2023

Dobrodošli u dom gde se susreću luksuz i udobnost - New Point Business & Residence by Matis, vaša nova adresa iz snova.

New Point predstavlja spoj savremenog stila i funkcionalnosti, pružajući ne samo udobnoat doma, već iskustvo života na najvišem nivou. Naši prostrani trosobni stanovi su oaza luksuza, gde svaki detalj odražava pažljivo planiran prostor.

Luksuz nije samo u materijalima, već i u prostoru koji vam omogućava da dišete. Visoki plafoni, drvni podovi, italijanska keramika, prostrane staklene povšine, multi-split sistem klimatizacije. Vrhunski materijali čine svaki stan prostornim, svetlim i pozivajućim. Svaka soba je dizajnirana sa fokusom na udobnost i funkcionalnost. Svi trosobni stanovi pored kupatila poseduju i zaseban toalet i opremljeni su italijanskom sanitarijom. Sigurnosna vrata, kontrola ulaska, video nadzor i fizicko obezbeđenje su garancija vaše sigurnosti, a uredjeno dvorište sa dečijim igralištem dodatno naglašava komfor i ekskluzivnost čitavog kompleksa.

Uživajte u životu gde se svaki dan pretvara u iskustvo - bilo da je to opuštanje na terasi s panoramskim pogledom, boravak u uređenom dvorištu ili ispijanje kafe u u nekom od ugostiteljskih objekata u okviru kompleksa.

Pored trosobnih stanova koji su dostupno po ceni već od 85.500 eura, u ponudi su i jednoiposobni, dvosobni i četvorosobni stanovi, kao i stanovi sa prostranim XL terasama, na prvom spratu kompleksa.

Luksuz u New Pointu nije samo unutar vaših zidova. Naša zajednica nudi dodatne pogodnosti poput prodavnica, restorana, cafeterije, poslastičarnice, salona lepote, prostora za odmor i zajedničkih prostora gde možete uživati u druženju sa komšijama.

Vaša nova adresa u New Point Business & Residence ne predstavlja samo stambeni prostor, već način života gde luksuz i udobnost postaju deo svakodnevnice. Luksuz i udobnost čekaju na vas - dođite i osetite razliku. New Point Business & Residence - Vaša Nova Adresa Luksuza i Udobnosti!

Za više informacija o projektu, uslovima kupovine i aktuelnoj ponudi registrujte interesovanje putem zvaničnog web sajta projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na broj +38169610810