Info

“Moj Maxi” aplikacija pomera granice povoljne kupovine

Autor: InfoKG
12:00 | Utorak, 27 07 2021

Za sve ljubitelje povoljne i kvalitetne kupovine stigla je sjajna vest. Zahvaljujući digitalnoj aplikaciji lojalnosti “Moj Maxi”, svi naši sugrađani imaju priliku da uživaju u brojnim pogodnostima tokom nabavke u Maxi i Tempo prodavnicama, a sve korisnike aplikacije odmah pri registraciji očekuje 10 odsto popusta za narednu kupovinu.

Prvi u našoj zemlji, građani Kragujevca imaju priliku da dožive potpuno novo, personalizovano iskustvo kupovine, zahvaljujući digitalnom programu lojalnosti kompanije Delez Srbija. Kroz brojne pogodnosti i relevantna sniženja kreirana tako da odgovore na personalizovane potrebe svakog kupca, digitalna aplikacija “Moj Maxi” donosi potpuno novi, viši standard kupovine u Maxi i Tempo prodavnicama u našem gradu.

“Moj Maxi” aplikacija lojalnosti pruža brojne prednosti koje kupcima štede novac, ali i vreme, a besplatno preuzimanje i jednostavno korišćenje omogućavaju praktično funkcionisanje na svim pametnim telefonima. Kako bi u potpunosti odgovorila na potrebe kupca, aplikacija pamti izbore korisnika na osnovu kojih kreira i pruža konkretne popuste, akcije, informacije i pogodnosti koje primarno odgovaraju njihovim potrebama. 

Već pri registraciji kupci dobijaju 10 odsto popusta, koji mogu iskoristiti prilikom naredne kupovine, a među brojim pogodnostima su personalizovane preporuke relevantnih sniženja kreiranih na osnovu potrošačke korpe svakog kupca posebno. Tu je i mogućnost samostalnog odabira do šest proizvoda sa liste od 30 ponuđenih, na koje će kupac ostvarivati popuste u naredne dve nedelje, a čija sniženja su za korisnike aplikacije veća u odnosu na redovna. Mogućnost ostvarivanja nagrade za lojalnost odabranom brendu i rođendanski pokloni samo su neki od dodatnih benefita aplikacije, a u cilju još ugodnije kupovine aplikacija pruža mogućnost korisnicima da unapred poruče željeni proizvod sa delikatesa koji mogu preuzeti bez čekanja u redu.

Uštedi vreme na kasi uskoro će doprineti i dodatna mogućnost skeniranja QR koda za brzu kupovinu, koji će pružati zbirni račun proizvoda, skeniranih u toku odabira. Vađenje proizvoda iz korpe na kasi više neće oduzimati dragoceno vreme potrošačima.

Povoljna kupovina na inovativan način još je dostupnija zahvaljujući mogućnosti odabira omiljene prodavnice, korisnici su u prilici da imaju uvid u sve proizvode koji su na redovnom popustu, informacijama o novinama u asortimanu. Sve su to pogodnosti koje su deo benefita “Moj Maxi” aplikacije sa ciljem maksimalne efikasnosti potrošnje budžeta i vremena kupaca, koji, kao korisnici nove digitalne aplikacije lojalnosti, kupovinu mogu iskusiti na moderan način, po visokim standardima. 

*Promo