Info

Nova poslovnica Piraeus banke u centru Kragujevca

Autor: Jovana Mladenović
16:17 | Petak, 07 10 2016

Piraeus banka je svečano otvorila novi prostor filijale u centru Kragujevca, u ulici Kralja Petra I broj 3, a predstavljen je i novi regionalni Biznis centar banke.

Novi prostor filijale u Kragujevcu prostire se na 320 m2, ima devetoro zaposlenih, a radno vreme je od ponedeljka do petka od 09 do 16,30 časova, dok je bankomat na usluzi građanima 24 sata svakog dana u nedelji.

Na otvaranju, predsednik Izvršnog odbora Piraeus banke Vojislav Lazarević je najavio proširenje spektra usluga, podsticanje preduzetništva, kao i jačanje segmenta malih i srednjih preduzeća koja imaju najveći potencijal da stimulišu dalji privredni rast.

Gostima je predstavljen i novi, četvrti po redu regionalni Biznis centar Banke, zadužen za podršku korporativnim klijentima centralne Srbije. Za nepuna 3 meseca postojanja uspeo je da zadobije poverenje više od 20 novih klijenata, izda skoro 2,5 miliona garancija i uveća kreditni portfolio za preko 4 miliona evra.

Promociju nove lokacije filijale u Kragujevcu ispratile su razne aktivacije koje su podrazumevale lepe poklone za klijente i sugrađane.