InfoFoto: Novi Bubanj

Novi Bubanj: Specijalna ponuda za manje od 10% preostalih stanova - 0% KAMATE, 60 RATA (FOTO)

Autor: InfoKG
10:30 | Ponedeljak, 18 09 2023

"Novi Bubanj" se ponosi visokim standardima gradnje i kvalitetom izvođenja radova. Sa predanošću prema izvanrednim detaljima i vrhunskim materijalima, ovaj kompleks garantuje kvalitet i dugotrajnost svim budućim stanarima. Završetak gradnje planiran je do sredine 2024. godine, što znači da se možete uskoro useliti u svoj novi dom, a kupovina stana je nikad privlačnija – 30% vrednosti nekretnine plaća se prilikom kupovine, dok se ostalih 70% plaća u 60 mesečnih rata BEZ KAMATE direktno od investitora, bez odlaska u banku!   

"Novi Bubanj" se izdvaja svojom posvećenošću vrhunskoj gradnji i visokim energetskim standardima kojima se osigurava efikasnost i održivost, što je od suštinskog značaja. Svaki stan je rezultat temeljnog istraživanja, pažljivog planiranja i upotrebe najkvalitetnijih materijala. Ponuda stanova u Novom Bubnju odlikuje se funkcionalnošću, kao i estetskom privlačnošću, a svi stanovi prilagođeni su modernom načinu života. 

Iz ovog poslovno-stambenog kompleksa ističu da su od samog početka gradnje posvećeni postavljanju najviših standarda u građevinskoj industriji. Svaki korak u procesu gradnje pažljivo su planirali i izvodili kako bi se obezbedila izuzetna trajnost, funkcionalnost i estetika svakog stana, a njihova strast prema kvalitetu prepoznata je širom regiona.

Kada je izbor materijala u pitanju nikada nije bilo kompromisa – koristi se samo najkvalitetniji materijal dostupan na tržištu kako bi se osiguralo da svaki stan u "Novom Bubnju" bude otporan na vreme i izdrži test vremena. Tehnološki inovativni pristup gradnji takođe se koristi kako bi se obezbedile efikasnost i energetska održivost kompleksa.

Brz završetak gradnje i kupovina nekretnine bez kamate i odlaska u banku

Jedna od ključnih prednosti "Novog Bubnja" je brz završetak gradnje. Do sredine 2024. godine budući stanari će moći da uđu u svoje nove stanove i započnu novo poglavlje u svom životu. Ovo je izvanredna vest za sve one koji žele da presele u svoj san o savremenom stanovanju ranije nego što su očekivali. Kada se u obzir uzme i jedinstvena ponuda za kupovinu sa 0% kamate, onda je reč o ponudi koju ne smete propustiti!

Raspoložive kvadrature stanova: 35 m², 43 m², 48 m², 51 m², 52 m², 58 m², 65 m², 68 m² i 71 m².    

Pogled sa terasa stanova ka unutrašnjosti kompleksa i prema gradu.

Za sve dodatne informacije i rezervaciju, posetite web sajt www.novibubanj.com. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za beskamatnu kupovinu i život iz snova u "Novom Bubnju". Zakažite sastanak i obilazak kompleksa već danas putem brojeva telefona: 034/330-518, 066/231-181.

*Promo