SkverFoto: Promo

Veliko interesovanje za Novi Bubanj - Lamele 1,2 i 3 u prodaji

Autor: InfoKG
17:15 | Ponedeljak, 31 01 2022

Stanovi i lokali u Lamelama 1, 2 i 3 u okviru stambeno-poslovnog kompleksa Novi Bubanj koji se gradi u jezgru starog naselja Bubanj su sada dostupni za kupovinu, a interesovanje za stambene, ali i poslovne jedinice u okviru ovog kompleksa je izuzetno veliko.

U neposrednoj blizini Univerziteta u Kragujevcu, novoizgradjene zgrade Palate pravde, na par minuta od zgrade Opštine Kragujevac i drugih gradskih institucija, kao i Kliničkog centra Kragujevac se gradi  568 stanova, 366 garažnih i 240 parking mesta, a u okviru kompleksa je i 19 lokala u kojima će budućim stanarima biti na raspolaganju i supermarket, apoteka, restorani, kao i brojne druge trgovine.  

Nakon uspešnog izvođenja brojnihmodernih objekata širom zemlje,  kompanija ’’RP Invest 1980’’ sa ponosom predstavlja ’’Novi Bubanj’’, u kome su sublimirana sva pozitivna iskustva višedecenijske poslovne prakse ove kompanije. ’’Novi Bubanj’’ biće mesto gde se prepliću tradicionalno i moderno, kreira spoj autentične i moderne arhitekture i pruža mir i udobnost života u samom centru gradskih dešavanja.

Stanovi u ovom kompleksu su savremeno koncipirani, odlikuje ih odlična funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi. Komforan prostor ostavlja dovoljno mesta za lagodan život u okviru dobro osmišljenog rasporeda stanova. Poslovni prostori se nalaze u prizemlju kompleksa, zadovoljavajući potreba za različite delatnosti.  

Stambeno-poslovni kompleks ’’Novi Bubanj’’ sačinjen je od šest lamela sa ukupno 568 stanova i 19 lokala ima 366 garažnih i 240 parking mesta. Svaka lamela ima prizemlje i osam spratova. Pažljivo su izabrani najkvalitetniji građevinski materijali, kako bi kompleks odoleo zubu vremena.

Stambeni objekti i poslovni prostori u Lamelama 1,2 i 3 već su u prodaji, a svaka lamela  poseduje po dva električna lifta, nosivosti po 630kg. Grejanje u njima  je na gas, svaki radijator u stanu poseduje termoglavu, u svakom stanu instaliran je termostat, tako da je omogućena potpuna kontrola troškova.  

Sva spoljna stolarija je napravljena od šestokomornih PVC profla sa čeličnim nosačima. Zastakljena su troslojnim niskoemisionim staklom punjenim ergonom. Zaštićeni su aluminijumskim roletnama.

Ulazna vrata u stanove su blindirana sa sigurnosnom bravom i dve dihtung gume. Unutrašnja vrata po prostorijama u stanu su od medijapana i obložena sa zaštitnom folijom.

Sva kupatila su opremljena santarijom. Tuš kade su sa linijskim slivnikom i staklenom kabinom. Ugradjuju se monoblokovi, umivaonici sa ormaricem i ogledalom. Sve baterije su jednorucne. Kupatila se ventiliraju zidnim centrifugalnim ventilatorom. Svaki stan je opremljen interfonom i video nadzorom. 

O konstrukciji

Konstrukcija kompleksa je armirano-betonska. Sastoji se od punih armirano-betonskih ploča, koje se oslanjaju na armirano-betonske stubove, zidove stepeništa i liftoska jezgra koji nose težinu celog objekta. Zidovi unutar stanova se malterišu mašinskim malterom, gletuju u dve ruke i boje poludisperzivnom bojom sa svim potrebnim predradnjama. U sanitarnim prostorijama zidovi se oblažu keramičkim pločicama prve klase u punoj visini. Zidovi u kuhinjama se oblažu keramičkim pločicama do visne od 1,5 m. Fasadni zidovi su od armiranog betona d=25cm i klima blokom d=25cm. Preko spoljnih zidova se postavlja termoizolacija d=10 cm (kamena vuna), a zatim se nanosi silikatno silikonska fasada.  

Prodaja stanova i lokala je u toku. Svi zainteresovani mogu se informisati na web sajtu www.novibubanj.com, kao i putem telefona na 034/330-518, 060/35-63-659 ili e-mail adrese: prodaja@novibubanj.com. 

*Promo