InfoFoto: Arhiva - Ilustracija - Grad Kragujevac - kragujevac.ls.gov.rs

Objavljen KONAČAN SPISAK primljene dece u državne vrtiće, "ispod crte" 1.698

Autor: InfoKG
12:45 | Utorak, 28 05 2024

Konkurs za upis dece u 16 vrtića Predškolskih ustanova “Đurđevdan” i “Nada Naumović” je završen. Na konačnoj rang listi primljenih nalazi se 386 mališana, a “ispod crte” je ostalo 1.698 dece, koja će morati da se upiše u neki od privatnih vrtića. 

Komisija za prijem dece u predškolske ustanove čiji je osnivač Grad objavila je konačnu Listu bodovanja i rangiranja dece za koju su podneti potpuni zahtevi za upis u predškolske ustanove čiji je osnivač Grad, kao i predlog spiska primljene dece u PU “Nada Naumović“ i “Đurđevdan“.

Za upis dece u 16 vrtića Predškolskih ustanova “Đurđevdan” i “Nada Naumović” bilo je podneto 2.084 potpuna zahteva. Na konačnom spisku primljene dece u državne vrtiće nalazi se 386 mlašana. To znači da je na listi čekanja ostalo 1.698 dece.   

U vrtiće “Đurđevdana” primeljeno je 259 dece, a “Nade Naumović” 127 mališana. 

Konačnu listu primljene dece u vrtiće PU "Đurđevdan" pogledajte OVDE, a u PU "Nada Naumović" OVDE.

Predškolske ustanove Nada Naumović i Đurđevdan će najkasnije do 1. avgusta zaključiti ugovore o pružanju usluga sa roditeljima dece koja se nalaze na spisku primljene dece. 

*Konačne liste bodovanja i rangiranja dece za prijem u vrtiće PU čiji je osnivač Grad preuzete sa zvaničnih sajtova PU "Đurđevdan" i PU "Nada Naumović".