InfoFoto: Arhiva - Ilustracija - Grad Kragujevac - kragujevac.ls.gov.rs

Pogledajte PRELIMINARNI SPISAK primljene dece u vrtiće “Nade Naumović” i “Đurđevdana”

Autor: InfoKG
11:30 | Sreda, 01 05 2024

Komisija za prijem dece u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac objavila je preliminarni spisak primljene dece u vrtiće “Nade Naumović” i “Đurđevdana”, a na njemu se nalazi 386 mališana. Prigovori se mogu podneti od 7. do 14. maja. Premilinarni spisak pogledajte OVDE

Komisija za prijem dece u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac završila je prijem, bodovanje i rangiranje podnetih zahteva i sačinila Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece. Iako u vrtićima predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“ ima ukupno 398 slobodnih mesta za koje je podneto 2.088 potpunih prijava, na preliminarnom spisku za prijem dece u ova obdaništa nalazi se 386 mališana. 

Pretpostavlja se da se razlika u broj slobodnih mesta i primljene dece javlja, između ostalog, zbog toga što po uslovima konkursa broj primljene dece sa smetnjama u razvoju umanjuje za po troje broj mališana u grupi. 

Roditelji prigovore mogu da podnesu Komisiji za prijem dece u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac od 7 do 14. maja, od 9 do 14 časova, u pisanoj formi na obrascu koji se preuzima na zvaničnim internet prezentacijama predškolskih ustanova “Nada Naumović” i “Đurđevdan”. Prigovori se predaju lično u Kancelariji br. 2, u ulici Prvoslava Stojanovića 10b u Erdogliji. 

*Preliminarna lista bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece preuzeti sa zvaničnog sajta PU "Đurđevdan".