Info

Objavljen PRELIMINARNI SPISAK primljene dece u vrtiće “Nade Naumović” i “Đurđevdana”

Autor: Jovana Mladenović
09:00 | Subota, 08 05 2021

Komisija za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac utvrdila je Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja dece, odnosno Preliminarni spisak primljene dece po vrtićima predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“ za radnu 2021/2022. godinu.

Spisak i listu bodovanja možete pogledati i preuzeti OVDE ili OVDE.

Protiv Preliminarne liste bodovanja i rangiranja dece za prijem u predškolske ustanove čiji je osnivač grad, kao i protiv Preliminarnog spiska primljene dece može se izjaviti prigovor Komisiji za prijem dece od 10. maja zaključno sa danom 17. maj, u vremenu od 9 do 14 časova.

Prigovor se podnosi u pisanoj formi, na obrascu koji je usvojila Komisija i koji se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca (www.kragujevac.rs) i predškolskih ustanova čiji je osnivač Grad (www.nadanaumovic.rs) i (www.pudjurdjevdan.edu.rs).

Prigovor se predaje neposredno (lično) u kancelariji br. 1 (ranije kancelarija MUP-a za preuzimanje isprava – lične karte, saobraćajne dozvole i slično) u ulici Prvoslava Stojanovića broj 10.

Po rešavanju o podnetim prigovorima, odnosno po isteku roka za prigovor, Komisija će utvrditi i dostaviti direktorima predškolskih ustanova čiji je osnivač Grad i nadležnoj gradskoj upravi, Predlog spiska primljene dece za svaku predškolsku ustanovu.

Preliminarni spisak objavljen je na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca, kao i predškolskih ustanova „Nada Naumović“ i „Đurđevdan“, gde su pored spiska objavljeni i svi ostali zaključci.