InfoFoto: Facebook/Šumadija sajam

Otvoren SAJAM SPORTA u Kragujevcu (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
14:30 | Petak, 28 01 2022

Sajam sporta, pod sloganom “Moj grad, moj klub”, svečano je otvoren danas na kragujevačkom sajmištu i trajaće do sutra do 19 časova. Na ovom sajmu se predstavlja 27 izlagača, među kojima su udruženja, klubovi i savezi, kao i šest komercijalnih izlagača.  

Manifestacija je otvorena ulaskom vaterpolista u sajmsku halu, uz himnu Radničkog, a potom su se prisutnima obratili direktor Šumadija sajma, Aleksandar Lazović, paraolimpijac Dragan Ristić, član Gradskog veća za sport Predrag Stevović, a manifestaciju je zvanično otvorio gradonačelnik Nikola Dašić. 

Kroz svoje obraćanje oni su istakli značaj sajma sporta, kao i da je upravo ova manifestacija najbolje mesto gde mladi ljudi mogu da se opredele za neki sport, okušaju u manje poznatim sportovima, ali i da upoznaju svoje idole i velike šampione.

Na manifestaciji se predstavljaju sportski klubovi i savezi, biće promovisani turniri, sportska oprema, rekviziti, a planirano je i druženje sa sportistima. 

Posetioci su u prilici da se oprobaju u brojnim sportovima i druže sa aktuelnim, kao i nekadašnjim olimpijskim šampionima i sportskim velikanima.

Šumadija sajam će tokom manifestacije biti otvoren od 10 do 19 časova. Za sve posetioce su obezbeđeni besplatani ulaz i parking. 

Sajam sporta organizuje Šumadija sajam uz podršku Sportskog saveza grada Kragujevca, Sportskog privrednog društva Radnički, Fudbalskog kluba Randički 1923, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Galerija slika