Info

Počele pripreme za Sajam turizma

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Utorak, 11 10 2016

Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ počela je pripreme za osmi Međunarodni sajma turizma i seoskog turizma koji će se održati od 24. do 26. novembra na kragujevačkom sajmištu.

U okviru manifestacije biće organizovan i četvrti Sajam zimnice i domaće radinosti, koji je prodajnog karaktera. Program će biti upotpunjen kulturno-umetničkim programom, sturčnim tribinama i prezentacijama.

Na kragujevačkom sajmištu će se predstaviti veliki broj izlagača iz banjskih i klimatskih lečilišta, zdravstveno-rekreativnih i sportskih centara, smeštajnih i ugostitelјskih objekata, osiguranja, obrazovnih ustanova.

Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa novom turističkom ponudom, aranžmanima za novogodišnje i božićne praznike, zimovanja, a biće obezbeđeni i sajamski popusti. U ponudi će biti i raznovrsni ručni radovi i prehrambeni proizvodi.

Iz Gradske turističke organizacije pozivaju saradnike i turističke poslenike iz regiona da se prijave za učešće na ovogodišnjem Sajmu turizma. Zainteresovani potencijalni izlagači, sve informacije o zakupu štandova mogu naći na sajtu „Šumadija sajma“.

Kvalitet Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma u našem gradu potvrđuju najprestižnije nagrade TOS-a, „Turistički cvet“ koje su dobili „Šumadija Sajam“ i GTO „Kragujevac“, kao „Specijalni događaj u funkciji promocije turizma“ i „Najbolјa turistička organizacija Srbije“.