Info

Počinje Sajam turizma (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Sreda, 23 11 2016

Međunarodni sajma turizma i seoskog turizma, osmi po redu, svečano će biti otvoren sutra na kragujevačkom sajmištu i trajaće do subote 26. novembra. U okviru manifestacije biće organizovan i četvrti Sajam zimnice i domaće radinosti, koji je prodajnog karaktera.

Na Šumadija sajmu predstaviće se više od 100 izlagača iz banjskih i klimatskih lečilišta, zdravstveno-rekreativnih i sportskih centara, smeštajnih i ugostitelјskih objekata, osiguranja, obrazovnih ustanova iz zemlje i inostranstva.

Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa novom turističkom ponudom, aranžmanima za novogodišnje i božićne praznike, zimovanja, a biće obezbeđeni i sajamski popusti. U ponudi će biti i raznovrsni ručni radovi i prehrambeni proizvodi.

Program će biti upotpunjen kulturno-umetničkim programom, sturčnim tribinama i prezentacijama.

Kvalitet Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma u našem gradu potvrđuju najprestižnije nagrade TOS-a, „Turistički cvet“ koje su dobili „Šumadija Sajam“ i GTO „Kragujevac“, kao „Specijalni događaj u funkciji promocije turizma“ i „Najbolјa turistička organizacija Srbije“.

Kompletan program 8. Međunarodnog sajma turizma i seoskog turizma pogledajte OVDE.

Galerija slika