InfoFoto: kragujevac.rs - Arhiva

Počelo odbrojavanje do najvećeg događaja u industriji venčanja na Šumadija sajmu

Autor: InfoKG
10:00 | Četvrtak, 02 02 2023

Ekskluzivni Sajam venčanja biće održan od 10. do 12. februara na kragujevačkom sajmištu. Na manifestaciji će se predstaviti saloni venčanica, hoteli, restorani, bendovi, fotografi, zlatare, frizeri, šminkeri. Posetioce očekuje veliki broj poklona i sajamski popusti. 

Počelo je odbrojavanje do najvećeg događaja u industriji venčanja... Ostalo je još samo devet dana do početka ekskluzivnog Sajma venčanja na Šumadija sajmu. Tokom trodnevne manifestacije, od 10. do 12. februara, posetioce očekuju brojna iznenađenja.   

Pripremili smo širok asortiman proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju venčanja – venčanice, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, ketering za venčanja, muzički bendovi... I to sa neverovatnim sajamskim popustima! Želimo da vam prikažemo najveću kolekciju najlepših modela venčanica, ekskluzivnih svetskih brendova kako biste pronašle onu “pravu” o kojoj sanjate. Šumadija sajam će se i ove godine potruditi da opravda Vaša očekivanja i da upravo na ovom mestu pronađete sve ono što će upriličiti Vaš najznačajniji dan u životu”, poručuju sa Šumadija sajma.

Radno vreme sajma u petak i subotu, 10. i 11. februara, je od 10 do 20 časova, a u nedelju, 12. februara, do 18 časova. Cena ulaznice je 100 dinara, a parking je besplatan. Manifestaciju organizuje Šumadija sajam, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.