Info

Praznično RADNO VREME zbog Dana primirja u Prvom svetskom ratu

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Subota, 09 11 2019

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, većina ustanova, institucija i firmi neće raditi tog dana, dok će u pojedinima biti organizovana dežurstva. 

Dom zdravlja    

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika organizovati dežurstvo u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službama opšte medicine i za zdravstvenu zaštitu školske dece i omladine u ponedeljak od 7 do 20 časova. Isto radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Kliničkog centra Kragujevac i Služba kućnog lečenja. Služba polivalentne patronaže radiće od 7 do 14:20 časova. 

Apoteka Kragujevac

U kragujevačkim apotekama u ponedeljak će biti organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka “Bubanj” raditi uobičajeno 24:00. Apoteka “1.maj” radiće od 7 do 20 časova, “Šumadija” i “29. novembar” od 8 do 20 časova, “Avala” i “Stanovo” od 8 do 15 časova, a “Topola” i “Šatornja” od 8 do 12 časova. 

JKP “Šumadija” – parking i pijace 

Parkiranje se neće naplaćivati u ponedeljak na opštim i posebnim parkiralištima. Pijace će tog dana raditi po uobičajenom radnom vremenu. 

Gradska agencija za saobraćaj 

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza zbog praznika će u ponedeljak saobraćati po redu vožnje za nedelju i državni praznik. 

Pošta Kragujevac

Zbog praznika neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Kragujevac Plaza” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Kragujevac Plaza” u ponedeljak će raditi od 10 do 20 časova. Pošta u “Roda centru” u ponedeljak će raditi od 8 do 20 časova. 

Šoping centar "Kragujevac Plaza"

Šoping centar “Kragujevac Plaza” u ponedeljak će raditi uobičajeno od 10 do 22 časa. 

Zatvoreni bazen SPD “Radnički”

Zatvoreni bazen će u ponedeljak raditi uobičajeno.

Narodna biblioteka "Vuk Karadžić"

Biblioteka u ponedeljak neće raditi.