Info

RADNO VREME za prvomajske PRAZNIKE

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Utorak, 30 04 2019

Povodom obeležavanja prvomajskih praznika, Zakonom o državnim i drugim praznicima, neradni dani su 1. i 2. maj. Zbog toga većina ustanova, institucija i firmi neće raditi, dok će u pojedinima biti organizovana dežurstva.    

Dom zdravlja

Dom zdravlja Kragujevac će zbog praznika 1. i 2. maj organizovati rad u Zdravstvenoj stanici broj 4, u službi za zdravstvenu zaštitu školske dece od 7 do 20 časova. To radno vreme imaće Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, koja se nalazi u centralnom punktu u krugu Kliničkog centra Kragujevac, kao i Služba kućnog lečenja. Polivalenta patronažna služba radiće od 7 do 14,20 časova. Ambulanta u Stragarima radiće od 7 do 12 časova, a od 12 do 14,20 časova na terenu. 

Apoteka Kragujevac

Zbog obeležavanja praznika i u kragujevačkim apotekama biće organizovana dežurstva, a jedino će Apoteka Bubanj raditi uobičajeno 24,00 časa. Za prvomajske praznike, 1. i 2. maja, apoteke “Šumadija”, “1. maj”, “29. novembar” radiće od 8 do 17 časova, “Avala” do 14 časova, a “Stanovo”, “Topola”, “Batočina”, “Knić” i “Šatornja” do 12 časova. 

JKP “Šumadija” – parking i pijace 

Tokom prvomajskih praznika 1. i 2. maja neće se naplaćivati parkiranje na opštim i posebnim parkiralištima. Pijace će tokom praznika raditi po uobičajenom radnom vremenu. 

Gradska agencija za saobraćaj 

Autobusi javnog gradskog i prigradskog prevoza za vreme praznika saobraćaće po izmenjenom redu vožnje. Autobusi će sutra i u četvrtak saobraćati po redu vožnje za nedelju i državni praznik.  

Pošta Kragujevac 

Zbog praznika neće raditi ni pošte u Kragujevcu, osim dežrnih u Šoping centru “Kragujevac Plaza” i “Roda centru”. Pošta u Šoping centru “Kragujevac Plaza” sutra i u četvrtak radiće od 10 do 20 časovam a pošta u “Roda centru” od 8 do 20 časova.

Šoping centar “Kragujevac Plaza”

Šoping centar “Kragujevac Plaza” će 1. i 2. maja raditi uobičajeno.  

Zatvoreni bazen 

Zatvoreni bazen će 1. i 2. maja raditi uobičajeno.