InfoFoto: Privatna arhiva

PROKIŠNJAVA Šarena pijaca: Zakupac tvrdi da mu je oštećena roba vrednosti 270.000

Autor: InfoKG
16:00 | Ponedeljak, 27 02 2023

Krov Šarene pijace prokišnjava, tvrdi zakupac tezge Rajko Tanasković, koji kaže da mu je zbog toga oštećena roba u vrednosti od 270.000 dinara. Dodaje da je kontaktirao upravu Gradske tržnice, ali da mu se nisu obratili. Kako nezvanično saznajemo, očekuje se sastanak ovog zakupca sa nadležnima. 

Zakupac tezge na Šarenoj pijaci Rajko Tanasković kontaktirao je medije žaleći se da prokišnjava krova na Šarenoj prijaci.  

Pre dve nedelje došlo je do prokišnjavanja i uništena mi je roba u vrednosti od 70.000 dinara. Predao sam molbu i zahtev za pomoć i rešavanje problema, ali niko iz uprave Gradske tržnice nije našao za shodno da mi se obrati i pomogne... Pre dva dana, dve nedelje nakon moje molbe, došlo je do istog problema, prokišnjavanja. Usled čega je došlo do oštećenja robe u vrednost od oko 200.000din. Napominjem da je navedena šteta dodatak na prethodnu štetu, koja mi nije refundirana. Obzirom da sam dugogodišnji zakupac tezge na Šarenoj prijaci i da redovno izmirujem sve poreske obaveze i obaveze prema gradskoj tržnici, uništen mi je veliki deo onoga što sam godinama sticao!”, napisao je u mejlu prosleđenom medijima, Rajko Tanasković. 

Ovim povodom portal InfoKG je kontaktirao Javno komunalno preduzeće “Šumadija”, pod čijom je ingerencijom Šarena pijaca. Iz tog preduzeća do objave ovog teksta nismo dobili odgovor. 

Kako nezvanično saznajemo, očekuje se sastanak ovog zakupca sa nadležnima.

Galerija slika