Info

“Snaga uma u doba pandemije” na Radiju 34

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Sreda, 28 10 2020

“Radio 34” pokrenuo je jednočasovnu emisiju “Snaga uma u doba pandemije”, čija je tema zaštita i očuvanje mentalnog zdravlja u doba pandemije. 

Serijal se sastoji od šest emisija u okviru kojih će voditelj Nataša Paunović sa gostima, stručnim licima, utorkom od 12 časova upoznati slušaoce sa  merama i načinima za zaštitu i očuvanje mentalnog zdravlja u cilju sprečavanja anksioznih i depresivnih stanja u doba pandemije, kao i pružanje podrške i značajnih informacija ljudima kojima je potrebna podrška i stručna pomoć. Repriza emisije je četvrtkom od 18 časova. 

Želimo da informišemo javnost  o merama prevencije za zaštitu mentalnog zdravlja i podignemo svest kod ljudi o značaju očuvanja mentalnog zdravlja, kao i mogućim posledicama. Cilj nam je da pružimo psihološku podršku građanima radi lakšeg prevazilaženja trenutne situacije kao i da aktiviramo javnost da se uključi radi stvaranja sigurnog i podržavajućeg okruženja“, izjavila je koordinator projekta “Snaga uma u doba pandemije” i  vlasnica Radija 34,Vesna Antonijević. 

Emisija “Snaga uma u doba pandemije” je zapravo projekat koji realizuje prva privatna radio stanica u Srbiji, “Radio 34”, uz finansijsku podršku Fondacije Ana i Vlade Divac i Balkanskog fonda za demokratiju.