Info

Trigano prikolice: Kvalitetom i cenama do svih tržišta (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Četvrtak, 01 03 2018

Kragujevačka kompanija “Trigano prikolice “ počela je sa radom septembra 2016., kao predstavnik francuske grupacije "Trigano". Grupacija “Trigano”, lider  u proizvodnji  i prodaji auto-prikolica u Evropi, godišnje proizvede oko 120.000 prikolica. Godišnja proizvodnja “Trigano prikolice “  je oko 15.000 prikolica, koje se prodaju širom Srbije i Evrope.

Kompanija “Trigano prikolice”  je 2017. uspešno plasirala lake auto-prikolice na domaće tržište i raširila je mrežu ovlašćenih predstavnika na celu teritoriju Srbije. Zbog toga je plan da ove godine mreža bude raširena na sve okolne zemlje, a u januaru je to već učinjeno u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sloveniji.    

Na osnovu zahteva i potreba kupaca, kompanija “Trigano prikolice” u narednom  periodu proširiće asortiman proizvoda novim modelima. Reč je o šlep prikolici, prikolici od tri metra, kao i o dva modela za čamac. 

Kompanija "Trigano prikolice" nalazi se u Jagodinskoj ulici bb, u Kragujevcu. Potencijalni kupci sve informacije mogu pronaći na sajtu www.trigano-prikolice.com ili pozivom na broj telefona 034/61-70-512  ili kontaktiranjem naših ovlašćenih predstavnika. 

*PR tekst

Galerija slika