Info

"Trigano prikolice" proširile izvoz na celu bivšu SFRJ, u planu Grčka i Mađarska

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Četvrtak, 05 07 2018

Kompanija “Trigano prikolice” je početkom ove godine krenula sa širenjem mreže ovlašćenih predstavnika na okolne zemlje. Na početku godine je “Trigano” imao prve isporuke u Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Sloveniju, a u maju je započeo izvoz i u Makedoniju. Plan je da do kraja 2018. krene i izvoz u Hrvatsku, a u opticaju su i Grčka i Mađarska.

Na osnovu zahteva i potreba kupaca, kompanija “Trigano prikolice” je u martu proširila asortiman proizvoda novim modelima. Reč je o šlep prikolici, prikolici od tri metra, kao i o dva modela prikolica za čamac. Takođe, u planu je i dalje širenje asortimana proizvoda, sve u skladu sa zahtevima i potrebama tržišta.

U cilju promovisanja proizvoda, “Trigano” je učestvovao na Sajmu automobila u Beogradu, Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, kao i na Sajmu komunalne opreme “Komdel expo”. Iz kompanije najavljuju da će u septembru učestvovati i na Sajmu poljoprivredu u Kragujevcu. 

Nastavljamo sa promovisanjem našeg brenda, koji je posle skoro dve godine postojanja kompanije, postao prepoznatljiv i veoma tražen. Za sve informacije, tu je Služba prodaje, da zainteresovanima pomogne oko detalja i izbora prave prikolice. Tu je i naša postojeća mreža saradnika, kako bismo približili naše proizvode krajnjem kupcu”, poručuju iz “Trigana”.

Kompanija "Trigano prikolice" nalazi se u Jagodinskoj ulici bb, u Kragujevcu. Potencijalni kupci sve informacije mogu pronaći na sajtu www.trigano-prikolice.com ili pozivom na broj telefona 034/61-70-512  ili kontaktiranjem naših ovlašćenih predstavnika.

Podsetimo, kragujevačka kompanija “Trigano prikolice “ počela je sa radom septembra 2016., kao predstavnik francuske grupacije "Trigano". Grupacija “Trigano”, lider  u proizvodnji  i prodaji auto-prikolica u Evropi, godišnje proizvede oko 120.000 prikolica. Godišnja proizvodnja “Trigano prikolice “ je oko 15.000 prikolica, koje se prodaju širom Srbije i Evrope. 

*PR tekst

Galerija slika