Info

USELJENJE OVE GODINE: Otvorite Vrata Vašeg Novog Doma - New Point Business & Residence by Matis

Autor: infokg.rs
09:05 | Petak, 05 01 2024

Najatraktivniji stambeno-poslovni kompleks u Kragujevcu, približava se svom spektakularnom vrhuncu. S ponosom najavljujemo završnu fazu izgradnje s useljenjem planiranim za poslednji kvartal ove godine.

Sa gotovo 25.000 kvadratnih metara prostora, New Point ne samo da obećava kvalitetan život, već postaje epicentar dešavanja na najatraktivnijoj lokaciji u Kragujevcu. Nudi ne samo vrhunski kvalitet gradnje, već i sjajne sadržaje, pristup ključnim saobraćajnicama, uređeno dvorište - sve ono što čini ovaj kompleks najpoželjnijim mestom za život u gradu.

Iz New Pointa pozivaju sve zainteresovane kupce da posete objekat u ovoj fazi izgradnje i lično se uvere u vrhunski kvalitet koji nadmašuje sve konkurentske objekte, kvalitet koji se oseća na svakom koraku i vidljiv je golim okom.

New Point je više od mesta za stanovanje, to je dom gde se kvalitet sreće s udobnošću, a život postaje pravo uživanje. Očekujte najbolje, jer New Point je ne samo adresa, već i način života. Pozivamo vas da budete deo ove priče.

U nastavku donosimo sve najvažnije informacije o ovom kompleksu:

O Projektu

New Point Business & Residence prostire se na gotovo 25.000 kvadratnih metara, sa idealnom lokacijom koja ga čini najpoželjnijim mestom za stanovanje u Kragujevcu. Nalazi se blizu glavnih saobraćajnica, pružajući vam brz i jednostavan pristup svim delovima grada. Sam kompleks sastoji se od tri međusobno povezane lamele. Lamela 1 i lamela 3 predviđene su za stanovanje, dok lamela 2 predstavlja svojevrsnu biznis kulu sa šest poslovnih prostora ukupne površine oko 3.300 kvadrata.

Kompleks sadrži ukupno 27 lokala i 126 stanova, od najmanjih jednoiposobnih površine 44 kvadrata, preko dvosobnih i trosobnih, do četvorosobnih površine preko 130 kvadrata, sa prostranim terasama na prvom spratu kompleksa. Tu je i 128 parking mesta u podzemnoj garaži i 86 spoljnih parking mesta.

Kvalitet Gradnje

Ovo nije samo stambeni kompleks; ovo je simbol izvanrednog inženjeringa i posvećenosti detaljima. U završnoj fazi izgradnje, New Point Business & Residence s ponosom stoji kao primer vrhunskog kvaliteta. Od izuzetne stolarije do pažljivo postavljenih podova, sistema klimatizacije, italijanske keramike i galanterije, svaki aspekt ovog kompleksa je pažljivo planiran kako bi pružio maksimalan komfor.

Useljenje 2024.

S uzbuđenjem najavljujemo da je useljenje planirano za poslednji kvartal ove godine, kao i da se svi radovi odvijaju planiranom dinamikom i u zadatom roku.

Raznovrsna Ponuda

New Point nudi širok spektar stambenih jedinica, od jednoiposobnih do prostranih četvorosobnih stanova. Sve jedinice su dizajnirane s posebnom pažnjom prema funkcionalnosti, prilagođene potrebama modernih porodica.

Poslovni Prostor i Lokali

Osim stambenih jedinica, New Point nudi i poslovni prostor, savršen za one koji traže idealno mesto za svoj posao. Prostrane i svetlom okupane površine, moderan dizajn i odlična povezanost sa ostatkom grada čine ove lokale savršenim izborom za poslovanje. 

Na jugozapadnom delu kompleksa, ponosno stoji naša Biznis Kula. Kada zakoračite u njen impozantni foaje, prepoznaćete da je ovo mesto gde se luksuz sreće s funkcionalnošću. Svaki kvadratni metar pažljivo je osmišljen kako bi odgovorio na potrebe vašeg poslovanja. Elegantan poslovni prostor, pogodan za različite namene, opremljen najsavremenijom tehnologijom postaje vaš prostor za stvaranje, inovaciju i uspeh.

Posetite Nas!

Pozivamo vas da nas posetite i doživite ovaj jedinstveni kompleks lično. Uverite se u kvalitet koji nudimo i osetite atmosferu budućeg doma. New Point Business & Residence - gde luksuz postaje svakodnevica.

Kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na +38169610810 ili posetite www.newpointmatis.rs i registrujete interesovanje.

Galerija slika